Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei

O reteta sanatoasa

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei

Se curata ceapa si morcovul si se spala.

Ceapa se taie marunt si morcovul se da pe razatoarea mica.Ciupercile se taie fasii.

Intr-o tigaie non-aderenta se pune uleiul de palmier,dupa care se pun ceapa si morcovul si se lasa la calit foarte putin.

Dupa ce s-au calit putin se adauga si ciupercile,se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa la calit pana se inmoaie.

La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt si se amesteca.

Se pot servi cu mamaliga din mei, a carei reteta o gasiti aici: http://cemaimancamsanatos.blogz.ro/

Ingrediente Ciuperci pleurotus trase la tigaie cu mamaliga din mei

500 GR.PLEUROTUS

UN MORCOV

2 CEPE

O LEGATURA MARAR

O LEGATURA PATRUNJEL

O LINGURA DE ULEI DE PALMIER

SARE SI PIPER DUPA GUST

Categorii