Ciuperci umplute

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Ciuperci umplute

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci umplute

500 g ciuperci mari 1 link patrunjel 3 catei de usturoi 2 lg ulei de măsline BRÂNZĂ sare Alte ingrediente: 1 lg ulei de masline (tava unsa) 1 lg ulei de măsline (ciuperci unse) 400 ml apă

Se unge o tava cu ulei (36x23 cm). Curățați ciupercile, spălați-le, spargeți tulpinile. Ungeți ciupercile cu ulei și tăiați tulpinile în bucăți mici. Presărați sare peste ele și puneți cozile tăiate în fiecare pălărie.

Se face un amestec din: patrunjel tocat marunt, usturoi zdrobit, sare si 2 lg ulei de masline. Pune acest amestec in fiecare ciuperca, iar deasupra pune felii de branza. Turnați apă între ele și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.

Se poate servi cu gratar/pulpe de pui.

Ingrediente Ciuperci umplute

500 g ciuperci mari

1 legatura patrunjel

3 catei usturoi

2 lg ulei masline

cascaval

sare

Alte ingrediente:

1 lg ulei masline (uns tava)

1 lg ulei masline (uns ciuperci)

400 ml apa

Categorii