Ciuperci umplute
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Ciuperci umplute
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciuperci umplute
Se unge o tava cu ulei (36x23 cm). Curățați ciupercile, spălați-le, spargeți tulpinile. Ungeți ciupercile cu ulei și tăiați tulpinile în bucăți mici. Presărați sare peste ele și puneți cozile tăiate în fiecare pălărie.
Se face un amestec din: patrunjel tocat marunt, usturoi zdrobit, sare si 2 lg ulei de masline. Pune acest amestec in fiecare ciuperca, iar deasupra pune felii de branza. Turnați apă între ele și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Se poate servi cu gratar/pulpe de pui.
Ingrediente Ciuperci umplute
500 g ciuperci mari
1 legatura patrunjel
3 catei usturoi
2 lg ulei masline
cascaval
sare
Alte ingrediente:
1 lg ulei masline (uns tava)
1 lg ulei masline (uns ciuperci)
400 ml apa