Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Reteta culinara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Andra Mihail ne arată astăzi o rețetă de aperitiv sau gustare ultra delicioasă: Ciuperci umplute. Cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim. Pentru aceste Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos ai nevoie de doar 3 ingrediente: ciuperci, cremă de brânză și parmezan. Simplu și gustos, nu-i așa?
Ingrediente Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos 400 gr ciuperci champignon, mici 2-3 căței usturoi parmezan 50 gr unt 250 gr cremă de brânză 2 lg ulei de măsline cimbrișor sare si piperCum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:
Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.
Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt. Adaugă codițele tocate și puțin usturoi mărunțit. Condimentează cu sare și piper și lasă totul să se rumeneasca bine, apoi scoate-le într-un castron ca să se tempereze.
Adaugă peste ele crema de brânză și parmezan ras și amestecă să se omogenizeze compoziția. Umple ciupercile din tavă cu compoziția de brânză. Rade parmezan peste fiecare ciupercă umplută.
Coace ciupercile umplute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru 15-20 minute.
După coacere, garniseste ciupercile cu puțin cimbrișor. Se pot servi calde așa simple sau alături de o friptură.
Poftă bună!
Ingrediente Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Ingrediente Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
400 gr ciuperci champignon, mici
2-3 căței usturoi
parmezan
50 gr unt
250 gr cremă de brânză
2 lg ulei de măsline
cimbrișor
sare si piper