Ciuperci umplute cu branza și verdeața

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci umplute cu branza și verdeața

cureți ciupercile le tai cozile, le speli in mai multe ape, apoi așezi felioarele intr-o tava unsa cu unt. curețiși speli ceapa, usturoiul și patrunjelul, le tai marunt, toci și cozile ciupercilor și le calești in puțin unt.adaugi faina, sare și piper dupa gust, le mai calești puțin, apoi stingi cu bulionul diluat cu o lingura de apa și le mai dai inca un clocot. la final adaugi branza taiata cubulețe. umpli ciupercile cu aceasta compoziție și le dai la cuptor pentru 30 de minute.

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza și verdeața

1 kg ciuperci

1/4 kg telemea de oaie

3 legaturi ceapa verde

o legatura usturoi verde

o legatura patrunjel verde

150g unt

2linguri bulion

o lingura faina

piper sare.

Categorii