Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar
Ciupercile cu unt, telemea și cașcaval preparate la grătar, sunt foarte suculente și gustoase. Este o rețetă simplă și se prepară repede, cam în 25-30 minute sunt gata, pe grătarul electric, la temperatura cea mai mică! Ciupercile astfel pregătite sunt foarte apreciate indiferent dacă sunt gătite în cuptor sau la grătar. Eu am folosit doar pălăriile.
Ingrediente Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar
6 bucăți ciuperci Champignon, mari (cca 350-400 g)
25-30 g unt
50 g telemea răzuită
65-70 g cașcaval răzuit
sare, după gust
piper, după gust
boia de ardei dulce (sau iute dacă vă place), după gust
1 ceapă mică
verdeață de pătrunjel sau mărar, tocată mărunt