Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar

 

Ciupercile cu unt, telemea și cașcaval preparate la grătar, sunt foarte suculente și gustoase. Este o rețetă simplă și se prepară repede, cam în 25-30 minute sunt gata, pe grătarul electric, la temperatura cea mai mică! Ciupercile astfel pregătite sunt foarte apreciate indiferent dacă sunt gătite în cuptor sau la grătar. Eu am folosit doar pălăriile.

Ingrediente Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar

6 bucăți ciuperci Champignon, mari (cca 350-400 g)

25-30 g unt

50 g telemea răzuită

65-70 g cașcaval răzuit

sare, după gust

piper, după gust

boia de ardei dulce (sau iute dacă vă place), după gust

1 ceapă mică

verdeață de pătrunjel sau mărar, tocată mărunt

Categorii