Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

Reteta culinara Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

 

 Mai simplute ciupercile acestea dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune .

 

INGREDIENTE
10 ciuperci champignon de marime medie 100 gr branza Cheddar 3 linguri tocate de ceapa verde 2 linguri pesmet 2 linguri ulei masline 1 ou nucsoara macinata piper negru macinat boia ardei dulce sare rosiipentru servit Se curata ciupercile de membrana exterioara . Daca ciupercile sunt cu membrana alba si intacta ,eu nule mai curat ,doar le sterg cu un servet umed . Se scot din fiecare ciuperca coditele care apoi vor fi tocate marunt . Branza Cheddar se taie cubulete cat se poate de marunte . Amestecati coditele tocate de ciuperci cu Cheddar , ceapa verde tocata ou, pesmet , sare , piper , boia si nucsoara. Cu ajutorul unei pensule de silicon se ung ciupercile interior exterior cu ulei de masline . Sarati ciupercile si le asezati intr-un vas termorezistent . Fiecare palarioara de ciuperca se umple cu amestecul preparat . Dati tava la cuptor 20 minute pana cand ciupercile noastre incepsa se gratineze . Serviti ciupercile umplute cu Cheddar si ceapa verde alaturi de legumele preferate . Pofta buna !!!!

Ingrediente Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde

10 ciuperci champignon de marime medie

100 gr branza Cheddar

3 linguri tocate de ceapa verde

2 linguri pesmet

2 linguri ulei masline

1 ou

nucsoara macinata

piper negru macinat

boia ardei dulce

sare

rosiipentru servit

Categorii