Ciupercute umplute cu cascavea -la tigaie

Reteta culinara Ciupercute umplute cu cascavea -la tigaie din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Ciupercute umplute cu cascavea -la tigaie

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciupercute umplute cu cascavea -la tigaie

 

 Mi-au mai rămas câteva ciuperci dintr-o tocană. Mi-ar fi plăcut să fie umplute. Am aflat repede despre ce vorbea. Am fost dăruit de prieteni cu o brânză foarte gustoasă. Multumesc Clementina!!! Fiindcă căldura nu permite gătirea în cuptor, ciupercile s-au fiert rapid și bine în tigaie, sub capac.   Acum despre cascavea: https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/cresterea-animalelor/3258-cascaveaua-de-valea-doftanei-un-brand-local-tot-mai-cunoscut.html

300 gr ciuperci ciuperci 150 gr cascavea 2 linguri ulei de masline 2 linguri ceapa verde tocata 1 ardei rosu iute sare piper negru pătrunjel verde cretă  Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și stoarceți sucul. Sarați ciupercile și ungeți-le în interior și în exterior cu ulei de măsline. Tăiați cascada în cuburi mici. Distribuiți ceapa verde și bucățile de brânză în fiecare capac de ciupercă. Transferați ciupercile umplute într-o tigaie tip woK care a fost unsă cu puțin ulei. Se piperează ușor ciupercile și în fiecare puneți deasupra câte o grămadă de ardei iute roșii. Puneti capacul si gatiti la foc mediu cateva minute pana cascada devine moale ca o crema. La servire se decoreaza ciupercile cu frunze de patrunjel verde. Ciupercile umplute cu branza sunt gustoase atat calde cat si reci. Le-am servit cu roșii. Aceste ciuperci umplute pot fi puse si ca garnitura langa un preparat cu carne.    Poftă bună !!!

Ingrediente Ciupercute umplute cu cascavea -la tigaie

300 gr ciupercute champignon

150 gr cascavea

2 linguri ulei masline

2 linguri codite ceapa verde tocata

1 ardei iute rosu

sare

piper negru macinat

patrunjel verde cret

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ