Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline
Reteta culinara Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline
INGREDIENTE
Ingrediente Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline
Pentru sosul de iaurt:
1/2 cana iaurt integral
1 lingura suc de lamaie
1 lingura ulei de masline
1 lingurita miere
sare, piper
Pentru salata de fenicul si masline:
1/2 bulb fenicul, taiat julienne
1/3 cana masline
1 lingura ulei de masline
2 lingurite suc de lamaie
1 lingurita de miere
sare, piper
Pentru clatita:
1/2 cana lapte de migdale
1/4 cana faina din naut
2 oua mari
condimente la alegere (eu am folosit turmeric, piper Cayenne, coriandru, cumin si seminte de susan)
sare, piper
3 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi, feliati
1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras
o mana mica de frunze de spanac/ stevie/ urzici etc (eu am folosit Cavalo nero)
1/4 lamaie
200 grame ciuperci proaspete, feliate sau rupte in bucati
1-2 lingurite sos de soia dulce
seminte de susan