Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

Reteta culinara Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

 

INGREDIENTE
Pentru sosul de iaurt: 1/2 cana iaurt integral 1 lingura suc de lamaie 1 lingura ulei de masline 1 lingurita miere sare, piper Pentru salata de fenicul si masline: 1/2 bulb fenicul, taiat julienne 1/3 cana masline 1 lingura ulei de masline 2 lingurite suc de lamaie 1 lingurita de miere sare, piper Pentru clatita: 1/2 cana lapte de migdale 1/4 cana faina din naut 2 oua mari condimente la alegere (eu am folosit turmeric, piper Cayenne, coriandru, cumin si seminte de susan) sare, piper 3 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, feliati 1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras o mana mica de frunze de spanac/ stevie/ urzici etc (eu am folosit Cavalo nero) 1/4 lamaie 200 grame ciuperci proaspete, feliate sau rupte in bucati 1-2 lingurite sos de soia dulce seminte de susan

Ingrediente Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

Pentru sosul de iaurt:

1/2 cana iaurt integral

1 lingura suc de lamaie

1 lingura ulei de masline

1 lingurita miere

sare, piper

Pentru salata de fenicul si masline:

1/2 bulb fenicul, taiat julienne

1/3 cana masline

1 lingura ulei de masline

2 lingurite suc de lamaie

1 lingurita de miere

sare, piper

Pentru clatita:

1/2 cana lapte de migdale

1/4 cana faina din naut

2 oua mari

condimente la alegere (eu am folosit turmeric, piper Cayenne, coriandru, cumin si seminte de susan)

sare, piper

3 linguri ulei de masline

2 catei de usturoi, feliati

1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras

o mana mica de frunze de spanac/ stevie/ urzici etc (eu am folosit Cavalo nero)

1/4 lamaie

200 grame ciuperci proaspete, feliate sau rupte in bucati

1-2 lingurite sos de soia dulce

seminte de susan

Categorii