Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc

Pentru clatite - se bat bine ouale,apoi adaugam laptele, cartofii (scursi de amidon), faina (cat cuprinde), sare, delikat si curry (se pot adauga si 4-5 linguri de ulei) si la urma verdeata. Se amesteca bine toate ingredientele pana se omogenizeaza si se coc pe ambele parti. Umplutura - Calim ceapa pana devine aurie,presaram sarea, apoi adaugam ardeiul,pieptul de pui si/sau creierul de porc apoi condimentele.In maxim 10-15 min este gata. Dupa ce sunt gata clatitele se umplu, ar trebui sa iasa aproximativ 8 bucati. Pofta mare! Sunt delicioase, apoi o dregem cu un pahar de Radler! Shaorma e pe nicaieri!

Ingrediente Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc

Pentru clatite:

5 oua

4-5 cartofi razuiti (cruzi)

150 ml lapte dulce

faina

verdeata (patrunjel sau leustean)

sare

1 lingurita de delikat

1 varf de cutit de curry

Umplutura:

o bucata piept de pui si/sau creier de porc

2-3 cepe

1 ardei (galben sau rosu)

sare

piper

boia

curry (cine doreste)

Categorii