Coasta de vitel in sos de vin rosu

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Coasta de vitel in sos de vin rosu

Intii pregatim sosul-incalzim bine o tigaie si o ungem cu ulei si prajim cepusoarele,adaugam zaharul brun si celelalte condimente lasam ca zaharul sa se topeasca si adaugam vinurile-lasam pina fierbe facem focul mai mic si lasam sa fiarba pe foc mic 20 de minute pina ce se ingroase putin. ungem coasta cu ulei saram si piperam.Incalzim o tigaie grea bine si prajim coasta pe toate partile pina se rumeneste usor. Incalzim cuptorul la 220 de grade si punem coasta pe o tava si o lasam sa se mai friga la cuptor 18-20 de minute. Dupa ce s-a rumenit o scoatem din cuptor o lasam 4 minute sa se odihneasca si o taiem felii. O servim alaturi de sosul de vin si cine doreste si orez alb. Este foarte gustoasa carnea moale si sosul usor dulceag fac o combinatie minunata.

Ingrediente Coasta de vitel in sos de vin rosu

1coasta de vitel taiata felii

sare

piper proaspat macinat

ulei de masline

ptr so

2linguri de ulei

200 gr cepusoare shalot-cepusoare mici dulcege

2catei de usturoi

1pahar de vin rosu dulce

1pahar de vin Port-vin de desert

1baton de scortisoara

2stele ani

3linguri zahar brun

2ramuri de thimin

Categorii

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t