Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Reteta culinara Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

 

INGREDIENTE
700 gr coaste de caprioara 2 bucati ceapa 3-4 linguri ulei 300 gr rosii pasate 1 borcan ciuperci feliate sare piper negru boabe 2-3 foi de dafin boia dulce cimbru oregano uscat 100 ml vin rose patrunjel verde tocat fin usturoi maruntit mamaliga pentru servit Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas. Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi. Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins,Lasam ceapa sa se inmoaie usor, apoi adaugam carnea cu tot cu vin.Lasam sa fiarba pana vinul scade, apoi acoperim cu apa calda si fierbem la foc mic pana carnea se inmoaie, Adaugam rosiile, sare, oregano, boiaua, ciupercile scurse si clatite si fierbem pana sosul se leaga. Oprim focul si adaugam usturoiul maruntit. Servim cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.

Ingrediente Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

700 gr coaste de caprioara

2 bucati ceapa

3-4 linguri ulei

300 gr rosii pasate

1 borcan ciuperci feliate

sare

piper negru boabe

2-3 foi de dafin

boia dulce

cimbru

oregano uscat

100 ml vin rose

patrunjel verde tocat fin

usturoi maruntit

mamaliga pentru servit

Categorii