Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot
Reteta culinara Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot
În weekend am pus niște coaste de căprioară la Crock-Pot, pe care le-am gătit încet. Au ieșit delicioase.
600 gr coaste de cerb 200 gr roșii piure 1 lingura pasta de ardei 150 gr masline negre sare piper negru cimbru uscat 2 foi de dafin maghiran uscat boia dulce 150 ml vin roșu 2 linguri ulei 1 lingurita zahar ras Tăiem coastele în bucăți potrivite. Le spalam si le asezam intr-un vas cu capac. Peste ele punem cimbru, maghiran, boia de ardei, sare, piper, foi de dafin, ulei si vin. Se amestecă bine și se pune capacul. Pune vasul la frigider pentru câteva ore sau până a doua zi. A doua zi punem coastele cu vinul si condimentele in vasul Crock-Pot pe functia Slow timp de 6 ore. În funcție de cât de fragedă este căprioara, timpul poate varia. Dupa vreo 4 ore pun rosiile, pasta de ardei, maslinele, sare, piper, maghiran si zaharul si las sosul sa se lege. Servește coastele cu orez brun.Ingrediente Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot
600 gr coaste de caprioara
200 gr rosii pasate
1 lingura pasta de ardei
150 gr masline negre
sare
piper negru macinat
cimbru uscat
2 foi de dafin
maghiran uscat
boia dulce
150 ml vin rosu
2 linguri ulei
1 lingurita rasa zahar