Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde
Rețete de suflet
800 gr coaste de miel 150 ml vin trandafir sec sare piper cimbru oregano 3 catei de usturoi boia dulce 500 gr cartofi 100 gr baby spanac 2 linguri pesto verde 1-2 linguri ulei de maslinePune coastele porționate într-un vas cu capac și adaugă sare, piper, cimbru, oregano, usturoi curățat și tăiat felii, boia de ardei și vin și amestecă bine. Se pune capacul și se da la frigider pentru 24 de ore. Ocazional ne întoarcem cu spatele. Pornim multicookerul Crock-Potpe functia de copt timp de 1 ora si 30 de minute la 140 de grade. Când aparatul s-a încălzit, puneți coastele împreună cu vinul. Cam la jumătatea drumului, întoarcem carnea pe cealaltă parte. Pentru piureul verde, curatati cartofii si taiati-i cubulete. Pune cartofii intr-o oala cu apa cat sa ii acopere dar sa nu ii depaseasca mult. Adăugați puțină sare, puneți un capac și fierbeți timp de 20 de minute până când cartofii sunt fierți și zeama a scăzut aproape complet. Se pune spanacul si se amesteca. Cand spanacul s-a inmuiat bine, stinge focul. Amesteca bine compozitia. Adăugați pesto și ulei de măsline și amestecați. Asezonați cu sare și piper. Servește coastele cu piure.
Ingrediente Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde
800 gr coaste miel
150 ml vin roze sec
sare
piper
cimbru
oregano
3 catei de usturoi
boia dulce
500 gr cartofi
100 gr baby spanac
2 linguri pesto verde
1-2 linguri ulei de masline