Cocos cu macaroane mici

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem in cratita ulei sa se ncinga. Adaugame ceapa si usturoiul si amestecam 2-3 minute. Adaugam carnea de cocos si amestecm de doua trei ore. Stingem cu vin si lasam 2 minute. Adaugam pasta de tomate, oregano si apa si lasam sa fiarba bine. Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam sarea peste carne si amestecam. Punem apa cu sare sa fiarba, cind clocoteste apa adaugam macaroanelesi fierbem 13-15 minute. Dupa ce au fiert le scurgem si trecem pe sub un jet de apa rece. Punem margarina /ulei in cratita sa se incinga si apoi adaugam macaroanele amestecam 2-3 ori si servim cu carne si sos si gouda.

Ingrediente Cocos cu macaroane mici

1/2 cocos de tara

500 gr macaroane mici

3 linguri ulei

1 ceapa

3-4 catei de usturoi

1 betisor scortisoara

Apa

Sare oregano

Gouda pentru servire

1-2 linguri margarina/ulei

3 linguri pasta de tomate

1 pahar vin rosu

Categorii