Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita
Instructiuni de preparare Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita
Facem coca,elastica,framantand 15 minute adaugand cate putina faina,o lasam o jumate de ora acoperita cu un castron de sticla punem la fiert o oala mare cu 2 l apa sa clocoteasca intindem foaia subtire,taiem cu forma mare,punem un varf umplutura,indoim si taiem cu forma mica.
Si punem coltunasii in apa clocotita ,asteptam sa se ridice,acoperim cu capacul si-i lasam 20 minute sa fiarba,din cand in cand ii mai intoarcem intr-o craticiara mica inalta,punem pasta de bulion ,toate celelalte pentru sos,diluam cu apa din oala care fierbe si o lasam sa clocoteasca incet.
Dupa 20 minute scoatem coltunasii,ii punem in sos,mai adaugam apa,daca trebue,acoperim si-i lasam 5 minute sa fiarba cu restul de compozitie facem rulada cu muschi de vita.
Intindem ca la snitel carnea,punem o felie de mozzarella,in bucatele,imprastiem peste tot,punem umplutura de ciuperci,rulam si punem in punga -oven bags,legam,intepam de 2 ori sus,o punem intr-o tavita si bagam la cuptor 180-o ora si jumate.
Ingrediente Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita
coca pentru coltunasi:
aproximativ 200 g faina
2 oua
10 ml apa minerala,sare
umplutura:
80 g ciuperci
un galbenus
putin patrunjel si putin marar tocate fin
sare,piper
sos:
200 g pasta de rosii dulce
4 linguri ulei de masline
putina menta uscata
piper,sare,boia iute sau dulce
piper boabe,o foaie de dafin