Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

Facem coca,elastica,framantand 15 minute adaugand cate putina faina,o lasam o jumate de ora acoperita cu un castron de sticla punem la fiert o oala mare cu 2 l apa sa clocoteasca intindem foaia subtire,taiem cu forma mare,punem un varf umplutura,indoim si taiem cu forma mica.

Si punem coltunasii in apa clocotita ,asteptam sa se ridice,acoperim cu capacul si-i lasam 20 minute sa fiarba,din cand in cand ii mai intoarcem intr-o craticiara mica inalta,punem pasta de bulion ,toate celelalte pentru sos,diluam cu apa din oala care fierbe si o lasam sa clocoteasca incet.

Dupa 20 minute scoatem coltunasii,ii punem in sos,mai adaugam apa,daca trebue,acoperim si-i lasam 5 minute sa fiarba cu restul de compozitie facem rulada cu muschi de vita.

Intindem ca la snitel carnea,punem o felie de mozzarella,in bucatele,imprastiem peste tot,punem umplutura de ciuperci,rulam si punem in punga -oven bags,legam,intepam de 2 ori sus,o punem intr-o tavita si bagam la cuptor 180-o ora si jumate.

Ingrediente Coltunasi cu ciuperci si rulada de vita

coca pentru coltunasi:

aproximativ 200 g faina

2 oua

10 ml apa minerala,sare

umplutura:

80 g ciuperci

un galbenus

putin patrunjel si putin marar tocate fin

sare,piper

sos:

200 g pasta de rosii dulce

4 linguri ulei de masline

putina menta uscata

piper,sare,boia iute sau dulce

piper boabe,o foaie de dafin

Categorii