Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Reteta culinara Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor din categoria Paste. Cum sa faci Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

 

Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE
500g paste Cometti rigati 300g branza de burduf 300g smantana 2 oua 100g cascaval unt pentru uns vasul

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Ingrediente Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

500g paste Cometti rigati

300g branza de burduf

300g smantana

2 oua

100g cascaval

unt pentru uns vasul

Categorii