Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

Reteta culinara Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole) din categoria Paste. Cum sa faci Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

 

INGREDIENTE
300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici) 2 felii paine 200 ml lapte 200 grame carne tocata de vita 1 catel de usturoi 1 ou 1 lingura faina ulei de floarea soarelui 400 ml passata 260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye) 100 ml smantana pentru gatit 2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras 1 lingura patrunjel tocat sare, piper

Ingrediente Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici)

2 felii paine

200 ml lapte

200 grame carne tocata de vita

1 catel de usturoi

1 ou

1 lingura faina

ulei de floarea soarelui

400 ml passata

260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye)

100 ml smantana pentru gatit

2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras

1 lingura patrunjel tocat

sare, piper

Categorii