Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Spălați conopida și broccoli și desfaceți buchetele mici. Se pune apoi conopida si broccoli la aburi timp de 5 minute sau in apa fiarta cu sare si se fierb aproximativ 5 minute. Pentru a opri procesul de gătire, puneți conopida și broccoli în apă rece cu gheață și apoi lăsați-l să se scurgă. Spălați ardeiul, curățați-l de semințe și tăiați-l fâșii. Amestecați smântâna cu brânza rasă, sare, piper și nucșoară măcinată. Se unge vasul de copt cu unt, se toarnă o parte din amestecul de smântână și brânză apoi se pune conopida, broccoli și ardeiul, apoi se toarnă cealaltă parte din amestecul de smântână și se ornează cu ultimul strat de legume. Coaceți aproximativ 15-20 de minute până capătă o crustă aurie frumoasă. Poftă bună !

Ingrediente Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

1 conopida

1 broccoli

2 ardei grasi rosii

200 ml smantana pentru gatit

150 gr cascaval

1 lingurita nucsoara

Sare

piper

Un cub mic de unt pentru uns vasul de copt

Categorii