Cordon bleu

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cordon bleu

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez ca pe snitele. Peste pieptul de pui am pus felia de sunca si de cascaval.Am rulat apoi puiul cat am putut de strans si sa nu iasa cascavalul cand se va topi si am prins cu scobitori. Am dat carnea prin faina prima data apoi prin oul batut si la sfarsit pesmet. Intr- o tigaie am incins ulei de masline si am prajit puiul pana s-a rumenit. Am servit cu cartofi wedges la cuptor si salata. Ce voi face in viitor: am sa caut sa feliez pieptul mai subtire si sa folosesc feliile cele mai late astfel incat atunci cand le rulez sa le pot impacheta cumva ca pe sarmale sa nu mai curga cascavalul. Si cred ca voi incerca sa le prepar si la cuptor caci am o problema cu prajelile.

Ingrediente Cordon bleu

3 felii piept de pui

3 felii sunca

3 felii cascaval

1 oua

faina

pesmet

sare

piper

Categorii