Cordon Bleue- adaptat

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cordon Bleue- adaptat

Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!

Ingrediente Cordon Bleue- adaptat

- 2 piepturi pui

- pesmet

- cativa cremvursti

- 1 ou

- scobitori

- sare

piper

- branza topita

- sunca

Categorii