Cordon blue

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Cordon blue

Snitelele batute si asezonate se intind pe batatorul de carne sau pe o farfurie. Peste carne se aseaza feliile de sunca presata, deasupra se pun ardeii taiati julienne, cascavalul, patrunjelul si gogosarii murati. Se ruleaza, capetele se prind cu scobitori apoi se continua operatiunea si cu celalalte snitele, apoi se dau prin faina de 2 ori. Intr-un vas suficient de mare sa intre rulourile (nu ca al meu, dar merge si asa) se bat 2 oua cu sare, piper, 4 linguri de lapte si 2 linguri de faina. Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei pana la jumatate si se lasa la incins, cand acesta este foarte incins, rulourile se dau prin oul batut si se pun la prajit la foc foarte iute, se intorc pe toate partile astfel incat sa se formeze crusta, dupaceea se da focul mic si se prajesc in continuare panca ce devin aurii. Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarbe excesul de ulei si se servesc calde. Pofta buna! Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blog!

Ingrediente Cordon blue

4 snitele mari de porc

6-8 felii sunca presata

100 gr cascaval

1 ardei galben

frunze patrunjel

gogosari murati

2 oua

sare

piper

faina

4 linguri lapte

Categorii