Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat - Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat Taie porumbul în sferturi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Andra Mihail ne arată o variantă delicioasă pentru a găti porumbul astfel încât să iasă crocant și aromat. Pentru Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos și aromat, ai nevoie de ingredientele următoare: porumb în lapte, ulei, condimente.
Ingrediente Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat 3 bucăți de porumb în lapte 60 ml ulei de măsline (sau unt) 1 lgta miere de albine chilli (boia de ardei iute) pătrunjel uscat sare și piperCum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine toate ingredientele și unge bine fiecare bucată de porumb.
Pune tava la cuptor, la 200 grade C, pentru 15 minute sau până când porumbul capătă o crustă rumenă.
Servește porumbul copt ca gustare sau alături de o friptură. Este delicios și aromat.
Încearcă și rețeta de Porumb în crusta de șunculiță sau rețeta de Porumb fiert.
Îți recomandăm și rețeta de Porumb copt la grătar.
Poftă bună!
Ingrediente Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Ingrediente Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
3 bucăți de porumb în lapte
60 ml ulei de măsline (sau unt)
1 lgta miere de albine
chilli (boia de ardei iute)
pătrunjel uscat
sare și piper