Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov

Reteta culinara Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov
INGREDIENTE
Aluat:
400 gr. faina 200 gr. unt 150 gr.cascaval ras 1/2 lingurita sare 1 lingurita de zahar 1 lingura seminte de in putina apa calduta (cca 50 ml.) 1 pliculet drojdie uscata 3 linguri de uleiUmplutura:
250 gr, ciuperci champignion 250 gr. ciuperci de roua 3 linguri de ulei 250 gr. cartofi fierti dati pe razatoare 1 legatura de leurda proaspata 1 morcov mare sare si piper dupa gustIngrediente Cornulete aperitiv cu ciuperci,leurda si morcov
400 gr. faina
200 gr. unt
150 gr.cascaval ras
1/2 lingurita sare
1 lingurita de zahar
1 lingura seminte de in
putina apa calduta (cca 50 ml.)
1 pliculet drojdie uscata
3 linguri de ulei
250 gr, ciuperci champignion
250 gr. ciuperci de roua
3 linguri de ulei
250 gr. cartofi fierti dati pe razatoare
1 legatura de leurda proaspata
1 morcov mare
sare si piper dupa gust