Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Reteta culinara Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă
Pentru amatorii de gustări picante și deosebite, astăzi vă prezentăm o combinație care cucerește prin gust și textură. Se fac atât de ușor și pot fi servite la un picnic sau ca aperitiv. Pentru aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă, sunt necesare câteva ingrediente: foi de plăcintă, telemea, crema de brânză, boia iute, ou, susan și chilli.
Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă ~4 foi de plăcintă 200 g telemea de oaie 200 g cremă de brânză 1 ou boia de ardei iute 2 linguri miere fulgi de chili semințe de susan ulei de floarea soarelui (pt uns foile)Cum se prepara aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C.
Rade mărunt brânza într-un bol și adaugă crema de brânză. Amestecă ușor cu o furculiță. Presară puțină boia iute (atenție la cantitate) și amestecă din nou.
Taie foile de plăcintă în jumătate, pe lățime. Unge fiecare foaie cu puțin ulei și așază la o margine compoziție de brânză, apoi împachetează și rulează strâns pe fiecare. Așază rulourile în tava de copt, apoi unge-le cu ou bătut și presară semințe de susan.
Coace rulourile în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, timp de aproximativ 20 de minute până se rumenesc frumos.
După ce s-au copt, scoate tava din cuptor și lasă-le la temperat, apoi garnisește-le cu miere amestecată cu fulgi de chilli.
Sunt grozave și ușor de făcut.
Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă
Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă
~4 foi de plăcintă
200 g telemea de oaie
200 g cremă de brânză
1 ou
boia de ardei iute
2 linguri miere
fulgi de chili
semințe de susan
ulei de floarea soarelui (pt uns foile)