Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Reteta culinara Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

 

Pentru amatorii de gustări picante și deosebite, astăzi vă prezentăm o combinație care cucerește prin gust și textură. Se fac atât de ușor și pot fi servite la un picnic sau ca aperitiv. Pentru aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă, sunt necesare câteva ingrediente: foi de plăcintă, telemea, crema de brânză, boia iute, ou, susan și chilli.      

Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă ~4 foi de plăcintă 200 g telemea de oaie 200 g cremă de brânză 1 ou boia de ardei iute 2 linguri miere fulgi de chili semințe de susan ulei de floarea soarelui (pt uns foile)

Cum se prepara aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă:

Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C.

Rade mărunt brânza într-un bol și adaugă crema de brânză. Amestecă ușor cu o furculiță. Presară puțină boia iute (atenție la cantitate) și amestecă din nou.

Taie foile de plăcintă în jumătate, pe lățime. Unge fiecare foaie cu puțin ulei și așază la o margine compoziție de brânză, apoi împachetează și rulează strâns pe fiecare. Așază rulourile în tava de copt, apoi unge-le cu ou bătut și presară semințe de susan.

Coace rulourile în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, timp de aproximativ 20 de minute până se rumenesc frumos.

După ce s-au copt, scoate tava din cuptor și lasă-le la temperat, apoi garnisește-le cu miere amestecată cu fulgi de chilli.

Sunt grozave și ușor de făcut.

Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Ingrediente Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

~4 foi de plăcintă

200 g telemea de oaie

200 g cremă de brânză

1 ou

boia de ardei iute

2 linguri miere

fulgi de chili

semințe de susan

ulei de floarea soarelui (pt uns foile)

Categorii