Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz
Reteta culinara Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz
Cornulete aperitiv
Ingrediente Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz
150 gr. fulgi de ovaz
300 ml apa calduta
150 gr. unt sau margarina topita
1 cub de drojdie proaspata
1 lingurita zahar tos
2 linguri seminte de in
3-4 linguri ulei de masline
faina cat cuprinde (cca 500-600 gr)
1 ou mare de casa
sare grunjoasa de presarat peste cornulete
seminte de chimen
250 gr. branza prospata de vaci
150 gr. telemea rasa ( de oaie )
2-3 linguri smantana grasa
cca 150 gr. cascaval taiat bucatele