Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz

Reteta culinara Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz

 

Cornulete aperitiv

Ingrediente Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz

150 gr. fulgi de ovaz

300 ml apa calduta

150 gr. unt sau margarina topita

1 cub de drojdie proaspata

1 lingurita zahar tos

2 linguri seminte de in

3-4 linguri ulei de masline

faina cat cuprinde (cca 500-600 gr)

1 ou mare de casa

sare grunjoasa de presarat peste cornulete

seminte de chimen

250 gr. branza prospata de vaci

150 gr. telemea rasa ( de oaie )

2-3 linguri smantana grasa

cca 150 gr. cascaval taiat bucatele

Categorii