Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am 30 min si le lasam sa se raceasca. Batem crema cu 250 ml de lapte rece(fiert) la care adaugam 4 linguri de zahar praf si gelatina diluata.Umplem cornuletele cu o seringa de ornat le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.

Ingrediente Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Aluatul:

150 gr de margarina

100gr untura de porc

1 ou

5 linguri de zahar

coaja de la o lamaie

1 praf de copt

700 gr de faina

5 linguri de iaurt

4 linguri de nuca macinata

1 plic de gelatina

1 plic de crema cu lamaie

250gr lapte

4 linguri pline de zahar praf

zahar praf pentru ornat

Categorii