Cornuri din aluat de cartofi
Instructiuni de preparare Cornuri din aluat de cartofi
Ingrediente Cornuri din aluat de cartofi
Aluat:
200 gr de faina
300 gr de cartofi
sare
susan
1 ou
3 linguri de parmezan ra
Umplutura:
mortadella
cascaval
Aluat:
200 gr de faina
300 gr de cartofi
sare
susan
1 ou
3 linguri de parmezan ra
Umplutura:
mortadella
cascaval
Reteta culinara Chec - budincă cu dovlecei - Gustos și sățios din categoria Aperitive / Garnituri.
Reteta culinara Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă din categoria Aperitive
Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola - Cum se prepara Tortil
Reteta culinara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa din cat
Reteta culinara Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară din categoria Aper
Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie - Cum se prepara acest Quiche cu dovlecei - Varianta r
Reteta culinara Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide din categoria Aperitiv
Reteta culinara Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garni