Cornuri pufoase cu marmelada
Reteta culinara Cornuri pufoase cu marmelada din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornuri pufoase cu marmelada
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri pufoase cu marmelada
Intr-o zi am avut pofta de cornuri, dar nu orice fel de cornuri, ci niste cornuri nu foarte pretentioase, sa fie si pufoase si cu ingrediente la indemana si sa fie si cu gem sau marmelada, ca de, asta era prin camara…asa ca am inceput sa butonez google-ul si ghici peste cine am da eu? Peste site-ul Gabrielei Duceag,( http://retetepapabun.ro/). Ee, aici am gasit reteta si cand sa vad al cui este site-ul am avut o surpriza placuta! Multumesc Gabita pentru reteta super super delicioasa si usoara.
Ingrediente Cornuri pufoase cu marmelada
pentru 24 de cornuri:
Aluat:
600-700 gr faina
200 gr iaurt
100 ml lapte
2 linguri zahar
1 lingurita sare
25 gr drojdie proaspata (sau 7 gr drojdie uscata)
4 linguri untura
1 ou