Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)

Reteta culinara Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end) din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)

 

In weekend imi place sa ma rasfat ( si implicit sa ii rasfat si pe cei dragi ) cu ceva dulce....asa ca de data asta am ales sa fac niste cornuri pufoase cu untura si umplutura de marmelada ( ii multumesc mamei pentru ca mi-a trimis untura si marmelada!)

Ingrediente Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)

1 cana  untura topita

4 cani cu faina

1 ou+1 galbenus

2 linguri cu zahar

1 cub drojdie de bere

1 cana  lapte dulce

5 linguri marmelada

10 nuci tocate

coaja de lamaie,

esenta de rom

Categorii