Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)
Reteta culinara Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end) din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)
In weekend imi place sa ma rasfat ( si implicit sa ii rasfat si pe cei dragi ) cu ceva dulce....asa ca de data asta am ales sa fac niste cornuri pufoase cu untura si umplutura de marmelada ( ii multumesc mamei pentru ca mi-a trimis untura si marmelada!)
Ingrediente Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)
1 cana untura topita
4 cani cu faina
1 ou+1 galbenus
2 linguri cu zahar
1 cub drojdie de bere
1 cana lapte dulce
5 linguri marmelada
10 nuci tocate
coaja de lamaie,
esenta de rom