Cornuri sarate, cu branza

Reteta culinara Cornuri sarate, cu branza din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cornuri sarate, cu branza

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornuri sarate, cu branza

 

INGREDIENTE
600-700 gr faina alba un cub 25 gr drojdie o lingurita sare 1/2 lingurita zahar 200 ml lapte cald 200 ml apa calda un ou plus un galbenus de ou 100 ml ulei 50 gr unt 500 gr branza (eu am amestecat branza dulce de vaci cu telemea si am adaugat putina sare; nu multa, telemeaua era deja sarata)

Ingrediente Cornuri sarate, cu branza

600-700 gr faina alba

un cub 25 gr drojdie

o lingurita sare

1/2 lingurita zahar

200 ml lapte cald

200 ml apa calda

un ou plus un galbenus de ou

100 ml ulei

50 gr unt

500 gr branza (eu am amestecat branza dulce de vaci cu telemea si am adaugat putina sare; nu multa, telemeaua era deja sarata)

Categorii