Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii

Instructiuni de preparare Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii
Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman.Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …
Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii .Se scoate Vasul Roman de la cuptor …
Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute.Dupa 1 ora si 45 de minute .Berea sau spritul sunt obligatorii.
Ingrediente Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii
Cartofi
Ceapa
BERE !!!
Costita afumata
Ardei gras
Branza de oaie
Sos de rosii