Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii

Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman.Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …

Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii .Se scoate Vasul Roman de la cuptor …

Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute.Dupa 1 ora si 45 de minute .Berea sau spritul sunt obligatorii.

Ingrediente Costita afumata, cartofi, ceapa si ardei in bere cu branza de oaie si sos de rosii

Cartofi

Ceapa

BERE !!!

Costita afumata

Ardei gras

Branza de oaie

Sos de rosii

Categorii