Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

Reteta culinara Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu...

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

 

INGREDIENTE

Cosulet de branza cu salata

60 gr branza sarata (de casa) Mix de salata iceberg, radicio, baby spinach, valeriana 8 rosii cherry 2 rondele branza de capra Ulei de masline Ierburi de Provence

Dovlecel cu spuma de branza de capra

2 dovlecei micuti 100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32 % grasime) 60 gr branza capra 2 rosii deshidratate conservate in ulei Mix lamaie si piper Sare unt

Speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

40 gr speck (4 felii) 100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32% grasime) 1 ridiche neagra 5 jumatati miez de nuca Sare Chives maruntit

Ingrediente Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

60 gr branza sarata (de casa)

Mix de salata iceberg,

radicio,

baby spinach,

valeriana

8 rosii cherry

2 rondele branza de capra

Ulei de masline

Ierburi de Provence

2 dovlecei micuti

100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32 % grasime)

60 gr branza capra

2 rosii deshidratate conservate in ulei

Mix lamaie si piper

Sare

unt

40 gr speck (4 felii)

100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32% grasime)

1 ridiche neagra

5 jumatati miez de nuca

Sare

Chives maruntit

Categorii