Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

Reteta culinara Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu...
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca
INGREDIENTE
Cosulet de branza cu salata
60 gr branza sarata (de casa) Mix de salata iceberg, radicio, baby spinach, valeriana 8 rosii cherry 2 rondele branza de capra Ulei de masline Ierburi de ProvenceDovlecel cu spuma de branza de capra
2 dovlecei micuti 100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32 % grasime) 60 gr branza capra 2 rosii deshidratate conservate in ulei Mix lamaie si piper Sare untSpeck cu spuma de ridiche neagra si nuca
40 gr speck (4 felii) 100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32% grasime) 1 ridiche neagra 5 jumatati miez de nuca Sare Chives maruntitIngrediente Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca
60 gr branza sarata (de casa)
Mix de salata iceberg,
radicio,
baby spinach,
valeriana
8 rosii cherry
2 rondele branza de capra
Ulei de masline
Ierburi de Provence
2 dovlecei micuti
100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32 % grasime)
60 gr branza capra
2 rosii deshidratate conservate in ulei
Mix lamaie si piper
Sare
unt
40 gr speck (4 felii)
100 ml smantana pentru frisca (La Dorna, 32% grasime)
1 ridiche neagra
5 jumatati miez de nuca
Sare
Chives maruntit