Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

Reteta culinara Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

 

Intr-o forma asemanatoare am mancat la Cantina-Restaurant din firma in care lucrez.Noi avem acum un bucatar care ne rasfata cu talentele lui in ale gatitului.

Ingrediente Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

200 gr. sunca de calitate

200 gr. ciuperci Champignons

200 gr. rosii

1 ceapa

3 catei de usturoi

3 linguri ulei de masline

3 linguri de sos de rosii

200 ml smantana

1000 gr Gnocchi

200 gr. Mozzarella

100 gr Parmesan

1 pahar vin alb Riesling

1 lingura de ierburi italienesti-Oregano,Basilikum etc.

sare si piper dupa gust

Categorii