Cotlete St. Prex (vitel)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii. Pofta buna!

Ingrediente Cotlete St. Prex (vitel)

4 cotlete mari de vitel

suc de la 1/2 lamaie

2 oua

4 felii cascaval

2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar)

rosii (garnitura)

faina

pesmet

unt

boia

piper

patrunjel.

Categorii