Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper. Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut. Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute. Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat. Pofta buna!

Ingrediente Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

2 cotlete de porc mai groase(cu os),8 ciuperci Champignion,100 g afumatura(costita)o ceapa 2 ardei,marar verde,un ou,o lingura de legume deshidratate,sare,piper,200 g piure de spanac,100 ml ulei de masline,3 catei de usturoi, lingurite de smantana,o lingurita de mustar,2 foi de dafin ,200 ml vin alb sec

Categorii

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceste Păstăi cu usturoi și

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor - Cum se prepar