Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion

Reteta culinara Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion din categoria Curcan. Specific Romania. Cum sa faci Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion

 

INGREDIENTE

Pentru cous cous:

praf de cous cous 1 ceapa verde 1/2 dovlecel zucchini vegeta/piper/oregano

Pentru pulpa de curcan:

2 felii de carne de curcan 1 catel de usturoi ulei de masline 50 ml vin alb 2 linguri de bulion

Ingrediente Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion

praf de cous cous

1 ceapa verde

1/2 dovlecel zucchini

vegeta/piper/oregano

2 felii de carne de curcan

1 catel de usturoi

ulei de masline

50 ml vin alb

2 linguri de bulion

Categorii