Covrigei cu branzeturi, in si chimen

Reteta culinara Covrigei cu branzeturi, in si chimen din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Covrigei cu branzeturi, in si chimen

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Covrigei cu branzeturi, in si chimen

 

atunci cand vreau sa fac ordine la branzeturi prin frigider, ma apuc de-o portie de covrigei sau de saratele, cu toata viteza inainte :)).

Ingrediente Covrigei cu branzeturi, in si chimen

150 gr. branza de burduf

150 gr. telemea rasa (de oaie)

150 gr. margarina

branza ricotta, 1/2 cutie

100ml lapte caldut

faina cat cuprinde (cca 600-650gr.)

3 linguri smantana

1 mana seminte de in

2 oua (pentru uns covrigeii)

seminte de chimen

sare fina de mare pentru presarat peste covrigei

Categorii