Cream cheese tart

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cream cheese tart

Pentru blat: se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura. Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza. Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute. Se taie dupa ce se raceste bine.

Ingrediente Cream cheese tart

O tarta dulce

cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. )

Blat:

125 g unt

100 g zahar pudra

2 galbenusuri

2 linguri lapte

un praf de sare

250 g faina

coaja rasa de lamaie

Crema:

2 oua

2 albusuri

5-6 linguri zahar

150 g smantana

150 g branza proaspata

1 lingura gri

coaja rasa de lamaie

esenta de vanilie

Categorii