Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir
Reteta culinara Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir
"O cremă de brânză cu un gust deosebit şi un impact cromatic apetisant", aşa aş putea cataloga acest deliciu!
Ingrediente Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir
500 g brânză Delaco;
2 cepe verzi;
1 legătură de mărar;
petalele de la 5-6 flori de trandafir;
2 linguri ulei;
sare;
oregano;
4-5 linguri de smânână sau iaurt mai gras.