Cremsnit

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cremsnit

Punem jumatate din lapte cu untul pe aragaz. Cand s-a topit untul punem zaharul si amestecam pana se topeste. In cealalta jumatate de lapte punem cele 2 plicuri cu budinca de vanilie, esentele(dupa preferinta) si zaharul vanilat si amestecam bine. Dupa ce s-a topit zaharul si laptele a dat un clocot adaugam peste acesta jumatatea cealalta de lapte cu budincile, dam focul mic la aragaz si amestecam continuu pana se ingroasa putin. Apoi luam crema de pe foc si o punem fierbinte peste foile de cremsnit. Punem jumatate din crema peste prima foaie si cealalta jumatate peste a doua foaie. Ornam cu feliute de banana si portocala. Pofta buna!

Ingrediente Cremsnit

Un pachet foi cremsnit din comert (2 foi)

1 l de lapte

2 plicuri budinca vanilie

2-3 linguri de zahar

1 pliculet zahar vanilat

1/2 pachet unt (margarina pt prajituri)

esente(rom

vanilie)

1 portocala si 1 banana (pt decor).

Categorii