Crêpes (clatite)
Instructiuni de preparare Crêpes (clatite)
Ingrediente Crêpes (clatite)
250 g faina
500 ml lapte
40 g unt
3 oua
60 g zahar
un praf sare
un pachetel de vanilie sau coaja de lamaie
optional 2 linguri de coniac
250 g faina
500 ml lapte
40 g unt
3 oua
60 g zahar
un praf sare
un pachetel de vanilie sau coaja de lamaie
optional 2 linguri de coniac
Chiftele cu sos de rosii gratinate - Chiftelele: Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiati rondel
Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca - Iata cum se prepara Sarmale in foi de
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie - Cum se prepara Mancar
Reteta culinara Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie din categoria Mancarur
Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda - Cum se prepara Rasol de vi
Tocanita din pipote si inimi, in sos de rosii - Reteta traditionala gustoasa - Cum se prepara Tocani
Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă - Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură
Reteta de Burek cu carne – Placinta cu carne - Mod de preparare Reteta de Burek cu carne – Placinta