Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele.

curatati si taiati ceapa cuburi Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele .

Adaugati smantana. Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost ok fara sare.

Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul

Amestecati de 2, 3 ori si gata.

Ingrediente Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

250 g creveti

250 ml smantana grasa

o ceapa mica

50 g unt

150 g cascaval

200 g paste colorate

un praf de sare pentru fiert pastele

Categorii