Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Instructiuni de preparare Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa
Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele.
curatati si taiati ceapa cuburi Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele .
Adaugati smantana. Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost ok fara sare.
Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul
Amestecati de 2, 3 ori si gata.
Ingrediente Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa
250 g creveti
250 ml smantana grasa
o ceapa mica
50 g unt
150 g cascaval
200 g paste colorate
un praf de sare pentru fiert pastele