Crochete coapte de bostan
Instructiuni de preparare Crochete coapte de bostan
Cureț pepenele verde, îl tai în bucăți potrivite și îl fierb în supă până se înmoaie. Prăjiți ceapa în ulei până devine aurie. Intr-o cratita se amesteca dovleacul cu ceapa si ouale, e bine cu blenderul sa se dizolve bine dovleacul, se gusta cu sare si piper si se adauga 2-3 linguri de faina. Amesteca bine continutul si adauga putina nucsoara. Am pus o foaie de copt pe tava si o ung bine cu ulei si cu o lingura am pus greutati in compozitie ca niste crochete. Intre timp se incinge cuptorul la faza de grill la 200 de grade C si se aseaza crochetele cat mai aproape de gratar, dar sa nu se arda. Coaceți-le pe o parte timp de 15 minute și întoarceți-le pe cealaltă parte timp de 15 minute.Gustos ușor de făcut și sănătos - nu prăjit. Merg foarte bine cu putina smantana cu ceapa tanara. Sfat: Folosesc dovleac cand fac supa de pui si cand scot dovleacul din supa are gustul lui si apoi fac crochete. Acest lucru se poate face cu cartofi dulci și alte legume.
Ingrediente Crochete coapte de bostan
350 gr de bostan fiert in supa
1 ceapa mare taiata cuburi mici
2-3 oua
2-3 linguri de faina
putin ulei