Croissant cu spuma de mascarpone
si cu un sos acrisor de fructe de padure. Asa am incununat o seara frumoasa petrecuta alaturi de prietenii nostri Diana si Adi si pot sa spun cu mana pe inima ca acest desert este nu numai delicios, ci si foarte simplu de facut. Asta pentru ca asa cum v-ati putut da deja seama este „pe jumatate facut in casa”, cum spune o emisiune culinara. Bine, bine, daca tot vreti sa-mi gasiti nod in papura, recunosc: pe un sfert facut in casa. Dar ce conteaza cand la sfarsit iti culegi meritele cu zambetul pe buze,
Instructiuni de preparare Croissant cu spuma de mascarpone
Ingrediente Croissant cu spuma de mascarpone
Spuma de mascarpone
250 gr mascarpone
1 ou
Zahar (eu am pus cam 3 linguri rase la galbenus si 4 la albus)
Sosul de fructe
200 gr fructe de padure (puteti inlocui si cu sos de ciocolata)
Zahar (4 linguri)
Si, vedetele absolute, croissantele bufante cu unt.