Crostini cu gorgonzola și roșii cherry
Crostini cu gorgonzola și roșii cherry - Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crostini cu gorgonzola și roșii cherry
Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.
Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry: 1 pâine baghetă 150 g brânză gorgonzola cremoasă 250 g roșii cherry 3 căței usturoi Pătrunjel uscat 30 ml ulei de măsline 2 linguri cremă de oțet balsamicCum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează. Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper. Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați! Poftă bună!
Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry
Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
1 pâine baghetă
150 g brânză gorgonzola cremoasă
250 g roșii cherry
3 căței usturoi
Pătrunjel uscat
30 ml ulei de măsline
2 linguri cremă de oțet balsamic