Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale
Reteta culinara Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale din categoria Prajituri. Cum sa faci Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale
Un desert pe cat de simplu pe atat de delicios. Imi place mai ales vara, cand sunt fructe din abundenta, imi place sa combin fructele si sa le aduc aromele preferate... Biscuitii nu sunt necesari la acest desert, eu i-am adaugat pentru ca stiam ca fructele vor lasa mult sirop si am vrut sa "leg" zeama lasata de fructe. Va garantez ca va veti indragostii de acest desert simplu si extrem de delicios...
Ingrediente Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale
pentru crumble:
200 gr unt rece
200 gr faina
5 linguri zagar brut
1 praf de sare
pentru umplutura:
250 gr cirese fara samburi
250 gr visine fara samburi
2 tije rubarba
5 linguri zahar brut
1 pachet mic de biscuiti cu ovaz(8 biscuiti)
1 lingurita vanilie sau rom
2 linguri sirop de fructe de padure
50 gr fulgi de migdale
optional: 20-30 ml lichior Amaretto
pentru servit: iaurt gras grecesc sau frisca batuta