Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale

Reteta culinara Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale din categoria Prajituri. Cum sa faci Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale

 

Un desert pe cat de simplu pe atat de delicios. Imi place mai ales vara, cand sunt fructe din abundenta, imi place sa combin fructele si sa le aduc aromele preferate... Biscuitii nu sunt necesari la acest desert, eu i-am adaugat pentru ca stiam ca fructele vor lasa mult sirop si am vrut sa "leg" zeama lasata de fructe. Va garantez ca va veti indragostii de acest desert simplu si extrem de delicios...

Ingrediente Crumble cu fructe de sezon, biscuiti si fulgi de migdale

pentru crumble:

200 gr unt rece

200 gr faina

5 linguri zagar brut

1 praf de sare

pentru umplutura:

250 gr cirese fara samburi

250 gr visine fara samburi

2 tije rubarba

5 linguri zahar brut

1 pachet mic de biscuiti cu ovaz(8 biscuiti)

1 lingurita vanilie sau rom

2 linguri sirop de fructe de padure

50 gr fulgi de migdale

optional: 20-30 ml lichior Amaretto

pentru servit: iaurt gras grecesc sau frisca batuta

Categorii