Cuiburi de cartofi umpluti cu piept de pui si branza brie

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cuiburi de cartofi umpluti cu piept de pui si branza brie

Cartofii se spala foarte bine, se intepa pe o parte cu o furculita, se presara un praf de sare si se coace la cuptor la 180 grade C pentru 35-40 de minute, in functie de cat de mari sunt cartofii. Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia afumata dupa gust. Cartofii se curata de coaja sa faca loc umpluturii, se stropesc cu sare si putin ulei si se mai coace inca 10 minute. Pune bucățile de brânză brie și bucățile de piept de pui trase în tigaie în cuiburile create. Coaceți cartofii umpluți încă 10 minute până se topește brânza. Deasupra presara patrunjel verde tocat marunt, iar la servire punem deasupra putina smantana de gatit. Poftă bună!

Ingrediente Cuiburi de cartofi umpluti cu piept de pui si branza brie

8 cartofi mari

1 piept de pui

200 gr branza brie

4 linguri ulei

Boia dulce afumata

Sare

piper

Patrunjel

50 ml smantana de gatit

Categorii