Curcan cu rosii si usturoi verde

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Curcan cu rosii si usturoi verde

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt,se adauga putin zahar,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pulpele,1cana cu apa si se lasa la fiert acoperit 20-25min;dupa acest timp daca sunt fierte se adauga rosiile,usturoiul taiat marunt,sare,piper,putin cimbru iar dupa ce a scazut sosul se opreste focul si se serveste cu paste sau orice alta garnitura si salata de sezon.

Ingrediente Curcan cu rosii si usturoi verde

2pulpe de curcan

1conserva de rosii taiate

4linguri ulei

1ceapa mica

2legaturi de usturoi verde

50ml vin alb

sare

putin zahar

paste pentru servit

Categorii