Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Reteta culinara Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

 

INGREDIENTE
Friptura: 1 pulpa de curcan 2 linguri de unt piper alb frunze de patrunjel verde 1 pahar sampanie Piure de sfecla rosie: 3 sfecle rosii 2 linguri otet balsamic sare 1 lingura de unt Mazare cu unt: 300 gr mazare 1 lingura de unt sare

Ingrediente Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Friptura:

1 pulpa de curcan

2 linguri de unt

piper alb

frunze de patrunjel verde

1 pahar sampanie

Piure de sfecla rosie:

3 sfecle rosii

2 linguri otet balsamic

sare

1 lingura de unt

Mazare cu unt:

300 gr mazare

1 lingura de unt

sare

Categorii