Cuscus cu peste si sos iute-dulceag

Reteta culinara Cuscus cu peste si sos iute-dulceag din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Algeria. Cum sa faci Cuscus cu peste si sos iute-dulceag

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cuscus cu peste si sos iute-dulceag

 

Cus cus-ul cica este mancare tipic africana. Am incercat si eu pt prima data, ca si garnitura pt peste si tin sa va spun ca mi-a placut fff tare! Seamana cu orezul dar este altceva (la gust e cam ca pastele fainoase asa, pt ca e facut pana la urma tot din faina de grau dar e ceva nou)

Ingrediente Cuscus cu peste si sos iute-dulceag

cuscus (sau kuskus) - 1 cana;

condimente (sare, piper, ienibahar, oregano, curry)

peste - cod;

1morcov;

1 telina mica,

2cepe mici;

ulei de masline;

verdeata;

pt sos, optional:

sos de rosii,

condimente,

usturoi

Categorii