Cuscus cu peste si sos iute-dulceag

Reteta culinara Cuscus cu peste si sos iute-dulceag din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Algeria. Cum sa faci Cuscus cu peste si sos iute-dulceag
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cuscus cu peste si sos iute-dulceag
Cus cus-ul cica este mancare tipic africana. Am incercat si eu pt prima data, ca si garnitura pt peste si tin sa va spun ca mi-a placut fff tare! Seamana cu orezul dar este altceva (la gust e cam ca pastele fainoase asa, pt ca e facut pana la urma tot din faina de grau dar e ceva nou)
Ingrediente Cuscus cu peste si sos iute-dulceag
cuscus (sau kuskus) - 1 cana;
condimente (sare, piper, ienibahar, oregano, curry)
peste - cod;
1morcov;
1 telina mica,
2cepe mici;
ulei de masline;
verdeata;
pt sos, optional:
sos de rosii,
condimente,
usturoi